Rambut gugur

hello.selepas bersalin saya alami rambut gugur yang sangat teruk.siapa tau cara atasi ?

2 Balas

mcm ni buah keras. kalau nak buat sendiri kena bakar dan tumbuk bagi keluar minyak. kalau sis nak senang ada org jual dlm botol minyak buah keras ni di shopee.

4y ago

ouh.okay sis.thank you info ya.😊 saya try yang ni.harap lepas ni gugur berkurangan.

saya guna minyak buah keras. dah dkt 2 bulan sy amalkan nampak anak2 rambut tumbuh balik.