rambut gugur

Selepas bersalin rambut saya terlalu banyak gugur kenapa yer .takut ada skt cancer ke apa

rambut gugur
35 Balas

Saya gugur teruk macam ni after cucuk depo..suami pun pening banyak betul rambut jatuh atas katil, lantai tapi tak botak pun..😆

Saya pon byk gugur rambut sejak mengandung ni. Sebelom ni xdelah gugur sgt. Tp skrg rasa mcm dah nk botak rambut asik gugur je.

Sama la sis, anak sudah 11 Months tapi still gugur, doc ckp memang normal but ada yg kena tunggu setahun baru back to normal ☺️

5y ago

👍🏻👍🏻

saya pun gugur .lepastu pakai shampoo diane warna merah + serum safi shayla alhamdulillah dah kuraaaaaang sangat gugurnya

Sy pun sama mcm u. Nk buat mcm mn, pasrah je rambut gugur. Lg2 bila time shampoo. Tp u boleh cuba tips2 dekat google.

Ank sya dah setahun lebih masih gugur. Mcm2 dh tukar shmpoo, mkn vitamin kuatkan akar rambut. Sama juga msih gugur

Normal, smp sy potong rambut pendek cm lelaki sbb suami pon bising rambut merata, penat dia kemas umah..hahaha..

Sy pun. Sy xpenah cek atau tnya Doktor kenapa. Tp tnya kawan2 ramai kata sama je pengalaman depa. Wallahuaklam

Normal sis... Saya rambut gugur teruk gila. Smpai dh botak. After baby 6bulan dh ok & pakai shampoo yg sesuai

Hormon tak stabil. Lagi2 kalau makan pil perancang & anak kecil dah mula pelbagai ragam.