Bantu saya kawan kawan

Selepas bersalin czer, selalu rasa tak boleh jaga anak. Mandi pon tak tahu mcm mana n okey. Makan dan minum tak pernah tahu kenyang ke tidak. Semua benda ni kita rasa “eh? Kan aku dah buat semalam. Why today buat lagi!” Kalau melayu panggil meroyan. Suami dan keluarga bagi sokongan utk baik tapi masih sama dalam “benda” yg tak tahu apa. Mean mcm sakit tu. Sendiri tak kenal diri sendiri. Nak cakap perubahan hormone, dah berapa bulan benda nie still sama. Saya ambil ubat hospital tapi tak berubah malah saya sama saja. Bantu saya untuk saya keluar dari postpartum depression baby blues depression dgn aniexty guys. Mcm mana yaa?

1 Balas

awak kena pergi terapi, atau jumpa kaunselor. semoga segala urusan awak dipermudahkan ❤️