Sikap Sebenar Pasangan

Selepas berkahwin, apa perkara yang anda baru tahu tentang pasangan? Contohnya rupa-rupanya pasangan pandai masak, sangat suka menonton kartun atau tidak gemar tidur guna selimut. ? Jom kongsi!

Sikap Sebenar Pasangan
65 Balas

Zaman sekarang ni kebanyakkannya pandai berlakon. Baik lelaki mahupun perempuan. Yang lelaki nya masa bercinta punya romantik bagai. Lepas kahwin,indah khabar dari rupa. Yang perempuan nya luaran sahaja yang cantik,tapi bab mengemas rumah agak mengecewakan. Itu realiti.