Pregnancy positive covid19

Selepas 14 hari quarantine kita buat PCR still positive ke? Ada yg tk buat pcr selepas habis quarantine sebb mahal. Ada yg dh pena buat lepas quarantine dapat negetive or positive? Tq

1 Balas

Katanya kalau dah positive, tak perlu pun utk test lg sekali. I think up to 90days ke. Cuma kalau negatif la akan double cek, takut first time xdetect. Try research2. Sbb my mom pun positive tapi takde pun hospital suruh buat test plk after hbs quarantine. 😅 and bukan sbb pcr mahal ke murah mmg xkena buat.