Covid positive 17weeks

Saya covid positive sekarang.. simptoms sakit tekak je.. quarantine rumah.. ade apa2 yng perlu saya takut? Sebab 1st time preggy tendang baby pun x rasa lagi.. risau

1 Balas

hanya perlu risau baby tendang time dah masuk 28 weeks n dh start kira gerakan. dpt rasa gerakan baby sebulan skli je pun okay dah sbb dia kecik lg x cukup besar utk kita rasa gerakan dia. dah 28w baby x cukup gerakan 10 kali baru perlu risau. nnt habis quarantine boleh pergi scan dulu kt swasta check baby ok ke tak