pregnant ke tak?

selang seminggu saya akan upt first check -ve selang seminggu lagi +ve..astu pagi ni check 0 camne tu? ni usaha untuk anak kedua. yg +ve tu saya x percaya mana sbb period saya tak teratur takut perubahan hormon je. macam mana ya adakah saya kena try lagi seminggu selagi period saya x dtg lg? biase setiap awal bulan saya dtg bulan..

pregnant ke tak?
3 Balas

klau sy, sy xsuka pakai upt jenis ni. kdg2 xbtul sgt. sy lg suka pakai dip n tell sbb sy rse yakin sikit.. sis cuba lg check lps smnggu tgk cmne.

Pakai dip and tell atau clearblue bagus. Ni takut error je

invalid upt nii. beli brand lain.