kuning baby

selamat x klu baby yg ada kuning minum glukos ?

3 Balas

sis baby tidak boleh di beri minum selain susu ibu,membahayakan baby k..banyakkan beri susu saja.,anak saya pun sebulan kuning..mula2 stress sangat...positif saja k..

4y ago

lamanya sebulan 😱 sya baru 2minggu n then diorg bg tarikh utk cek hati .

tak boleh mama, air pun tak boleh. sabar ye, kuning mmg lama sikit continue breast milk je bagus.

4y ago

stress jg fikir hm sbb ada yg suruh bg minum glukos utk trunkan kuning tu 😅

glukos utk baby minum? utk apa? first time sye dgr. sorry betu2 tak tahu

4y ago

ada yg kata utk trunkan kuning baby tapi better jgnla sbb takut jadi apa" pulak 🤣