Susah Tidur? Ini Cara Mengatasinya!

Selamat petang warga TAP! Kadang kala terlalu sibuk dan banyak berfikir boleh menyebabkan anda sukar tidur. Jadi, amalkan cara mengatasi masalah ini agar anda dapat tidur yang cukup! https://my.theasianparent.com/cara-mengatasi-susah-tidur/web-view

1 Balas

terima kasih min atas tips nye😍😍😍nanti leh la try..lately ni dpt tdo 5 jam je...tgk anak n husband dh tdo awl dh..awak terkebil2 sensorg sush nk tdo..😂😂😂lepas ni leh try..aja2 hwaiting✊🔥🔥tdo lewat tp terjaganya awal...😆😂✌