Siapa yang selalu lupa? Cuba komen sikit jawapan yang betul!

Hi selamat petang semua🥰 Siapa yang ada masalah selalu lupa ingat tarikh-tarikh penting macam min ni?😅 Tarikh ni kalau kita lupa, mesti anak-anak boleh tarik muka merajuk kan😆 Haaah jom cuba test sikit ibu ayah ingat lagi tak tarikh penting ni😏 Jom komen dekat bawah😇

Siapa yang selalu lupa? Cuba komen sikit jawapan yang betul!
254 Balas

1: 3/5/2010 (sma dgn trikh lahir sa) 2: 14/3/2011 3: 19/11/2015 (sma dgn trikh lahir opah nya) 4: otw due date 5/6/2021..