Siapa yang selalu lupa? Cuba komen sikit jawapan yang betul!

Hi selamat petang semua? Siapa yang ada masalah selalu lupa ingat tarikh-tarikh penting macam min ni?? Tarikh ni kalau kita lupa, mesti anak-anak boleh tarik muka merajuk kan? Haaah jom cuba test sikit ibu ayah ingat lagi tak tarikh penting ni? Jom komen dekat bawah?

Siapa yang selalu lupa? Cuba komen sikit jawapan yang betul!
254 Balas

16/3/2018 anak 14/3/1993 suami Hahahahah beza sehari jee ? betulbetul anak bapak .