bagus stokin ni .akan buat kaki kita kurang rs sakit... nm selain yg di senaraikan tu..ia di pnggil ted stokin..ada 2 plihan..sm ada nak stokin ted pnjang hingga betis..atau hingga smpai ke peha .sgt2 bgus utk kaki kita 😉✌🏻mcm sy alami sakit kaki selepas bersalin .ia sesuai utk ms mengndung dan juga lepas bersalin...stokin ni dia akn compress kaki kita supaya rs xsakit...sy dh pkai dh setahun.. alhamdulillah rs ok kaki sy..kalau x tu rasa sakit sgt2.. nk pergi memna kalau byk jalan sy akan pakai stokin ni dan sblm tdo mlm pn sy akan sarung stokin ni pakai semasa tido..esk pg bgun tido rs kaki xsakit lg..nk2 sy suri rumah byk berdiri bila buat kje rumah cpt rs sakit kaki... jd bila pakai stokin ni sgt membntu tuk melegakan sakit kaki sy .. alhamdulillah

3y ago

yes mama mateen need to buy it n try..😉✌🏻..hehehe...kan mama ..kekdg org kata alaa..duk rumah pn sakit kaki ke..pdhal kita duk rumah pn bz juga sbnrnye kan..hehe...klu duk ingt apa kita buat seharian..sbnrnye byk berdiri juga .ms msk..nk sediakan mkn tuk family smentara siap tu.. .melayan ank byk berdiri berlari ke sana sini bergerak😂. mana tak pandai kaki tu sakit..hehe😂.tula dlu ada bc ada artikel doc tu share ttg stokin ni..trus try rupanya berkesan... ...memula dpt pakai stokin tu terasa nyut2 dkt kaki sbb dia compress... lelm bila pkai..huish .rs best pulak bila sakit kaki tu dpt di kurang kan..hehe ..mcm sy ritu sy bli dkt shopee..😉

Sgt bermanfaat bg sy.. Syukur dpt bc ilmu ni. ❤️

👍🏼👍🏼