Korang Types of people before Ramadhan yang mana satu?

Selamat petang semua pengguna😘 Mesti ramai-ramai pengguna TAP ni ada macam-macam ragam nak sambut Ramadhan betul tak?🧕💁‍♀️🤷‍♂️ Jom komen korang yang jenis mana satu ya😘

Korang Types of people before Ramadhan yang mana satu?
14 Balas

Selalunya 4 dan 2. Tahun ni je 3. Belum habis ganti puasa. Sebelum ni, dalam puasa 6 syawal dah settle ganti puasa 😅 #TAPsupermoms #TAPactiveusers

5. haha. hri2 dok tnya fmly bju raya warna apa. sdgkn tk sedar diri yg raya thun ni dlm pantang 🤣

3 belum ganti puasa . n berharap tahun ni dapat puasa penuh 😔

😂😂No. 1 & 2 kot. #TAPSupermoms #TAPactiveusers

3y ago

In Shaa Allah

3 & 6 😅😅

3, 5 & 6 😁

1, 4 & 5

1,2,3

5&6