Biasa dlm pantang sy xtdo atas katil.sy lebih suka tdo kt bawah.letak tilam camtu je.baby pun lebih selamat.kalu menyusu pun.sy lebih suka sandar kt dinding.dari bg sambil tdo mengiring.

hati² lah ye, Kalau Sy palang baby pakai Bantal keras Tapi kene hati² jugak Takut baby lemas pulak,suami pun kne tolong Isteri jugak jage baby Jgn Harap kan Isteri je

Betul. Kne beringat2 selalu huhu. Terima kasih Asianparent up artikel ni utk ingatan bersama. Pesanan berguna terutama utk new parent mcm saya

Betul tu, ibu perlukan bantuan suami dan keluarga. Ibu lepas bersalin pun perlu rehat