Gerakan baby

Hi selamat petang. Nak tanya, normal ke gerakan baby semakin perlahan. Sy dh 28w, dh start kira gerakan baby. Baby bergerak Alhamdulillah cukup 10kli cuma sy hairan setiap gerakan dia slow je. Kalau sblm 28w dulu (20-26w) gerakan baby kuat je . Adakah sebab baby semakin membesar ? Kdg2 risau jugak

6 Balas

sama la kita ..sy da 30w..nk kira pon susah ..dulu elok jee dia gerak kuat 😂 kalau time perut kenyang lagi la susah nk rasa dia gerak ..kne kacau2 sikit perut or mnum air sejuk2 ..

3mo ago

Tula pasal. Tp baby sy kalau lepas sy makan baru senang nk kira gerakan dia. Xkan mak dia ni asyik makan je kan 🤭 dh la kita mmg sejenis suka makan