Air Ketuban kurang

Selamat pagi..air ketuban kurang masa 20 weeks..ada tak ibu yang pernah mengalami mcm saya??

5 Balas

bru blik dri kk,td doc ade ckp klau air ketuban kurang kite minum bnyk air pom xkn jadi bertambah air ketuban tu,minum air klpe ke ape ke..just cume doc akn monitor lh tkut ade komplikasi bersalin awal

5y ago

Terima ksih sis..sya risau..dh bnyk air diminum tpi masih juga air ktuban kurang..😣

Tgh mengalami. Skg warded utk monitor baby. Tp sy detected wktu 34 minggu. 36 minggu kna induce / czer 😔

5y ago

Terima kasih sis..sis pun ye..semoga semua nya selamat & dipermudahkan urusan

sis mcm mna skrg? sy pon ke hospital dorg cakap air ketuban kurang..sekarang sy pon 21 week

Bagus sis air ketubab kurang..kalo yang lebih air ketuban apa la macam ni sis

5y ago

Ape la...org masalah air ketuban kurang ckp bagus...nk ckp tu guna akal fikiran....

Try minum air tembikai

5y ago

Sama2