air ketuban kurang

Hi sis² skalian boleh tnya tak sis² sni prna takkk mengalami kurang air ketuban pada usia kndungan 28weeks ?? Klau bole tauu apa eh punca air ketuban kurang dan cra mngatasinya bgaimana ya??

4 Balas

Banyakkan makan buah tembikai , minum air masak , sy banyak minum air kelapa ☺️ tapi depends pada someone jugak yang preggy boleh accept air kelapa atau tak , sesetengah orang tak boleh minum ☺️

Sy kurang juga waktu scan 29weeks. Sy mkn buah tembikai dan lebihkan air putih. Alhamdulillah 31w dh okay

Makan buah tembikai dan minum air kelapa.

makan buah tembikai