Komen emoji korang!

Selamat pagi semua pengguna🥰 Jom pagi ni kita berkenal-kenalan dengan pengguna baru yang lain😉 Cuba komen sikit dekat bawah emoji yang melambangkan diri korang😍 Min satu emoji 💍 ni je kot hahaha

Komen emoji korang!
267 Balas

pakai skincare setiap hari utk lembabkan kulit.pakai lipstick matte/shine dan pakai lipgloss utk lembabkan bibir supaya x merekah. #Marykay

Ada lebih 20 pasang kasut. Tapi yg dipakai kemana2 1 jer...yalah selipar khas pergi toilet tu🤣🤣

🥰 tiada dalam senarai saya punya hati yang x ternilai jadi saya pilih emoji ni 🥰🥰

zaman university dulu👠,💄,💖 sbb bahagian tourism n hotel ..skrg fipper jk

Macam tiada langsung ni 🤭 Im simple plan😆 #TAPSupermoms #TAPactiveusers

Tak ada min..saya xpakai apa pun..p keja blik keja pkai selipar biasa2 je…

💅 & 💄 boleh buat hilang stress bila tengok diri terjaga. 😌

xde imoji untuk saya,sye xpakai n xkumpul semua imoji kt ats😁

satu pon tidak berkait dgn saya jadi emoji saya 🎶🌹🏘️

takde.. hahaha, cincin kawin pun tak pakai dah.. jari melecet.