Mana satu antara dua ni yang anda rasa lebih teruk?

Selamat pagi semua mommies🥰 Kerja rumah memang tak akan pernah habis kan? Lagi-lagi kalau ada anak kecil dekat rumah😂 Jika diberi pilihan untuk pilih tak buat antara dua kerja rumah ni, mana satu yang anda akan pilih? Haah jujur eh😏

Mana satu antara dua ni yang anda rasa lebih teruk?
171 Balas

dua2..tapi sya ok klu bab lipat kain,dduk2 sambil tengok tv..cuci pinggan dan basuh kain selalunya suami yg buat..

Baju.. sebab dia akan perati je nasa lipat tu.. lepastu dia tarik semula mana yang dah lipat.. dugaan betul

basuh pinggan yang byk mcm dalam gambar tu i cannot. kalau sikit2 tu ok je . lipat baju pun ok 😆

paling benci cuci pinggan kot...lenguh la nak berdiri lama, dengan basah basah nya lagi hmm

cuci baju guna tangan. pinggang mangkok siap makan terus cuci tak pernah lungut byk2 pn

😭 basuh pinggan sbb sya tkleh diri lma . yg lipat kain sya Suka sbb dduk je 🤣🤣

pinggan seboleh2 xmau xbasuh... pastikan basuh juga..kain baju cari Time UTK lipat..

Basuh pinggan laa. Baju apa susah. Masuk jer dalam washing machine dh siap.

dua2 ok jew bg sy sbb sy xakn biarkan sampai bertimbun timbun mcm tuu

lipat kain.. duduk terlalu lama sy xselesa.. cuci pinggan sy ok..