Peringatan untuk semua⚠️

Selamat pagi semua 🔅 Sekejap je nak masuk bulan April, bermakna hampir ke bulan Ramadhan dah kita🌙 Dah ke belum semua? Jom komen bawah 👇

Peringatan untuk semua⚠️
40 Balas

sy start ganti dari bulan Januari, tapi sampai sekarang x habis2 lagi sebab kadang rasa lapar yang amat sangat, terpaksa berbuka disiang hari😅 baki 2 hari lagi

Alhamdulillah dah. Tak sampai sebulan dah Ramadhan. Moga berjumpa dengan Ramadhan yang bakal kunjung tiba 💕

baru first day nk try ganti ni...moga xdk apa mslah.... aaminn2...

Opss sedang, in progress #TAPsupermoms #TAPactiveusers

mcm mna nk gnti klau bbadan dua ngandung jarak dkt 😌

alhamdulillah da 26 hari.. tinggal 4 hari lagi 😁

alhamdulillah, dh ganti siap² tahun lepas. ❤️

belum...tak sampai tengahari dh shaking..😌

Oppss🤭 #TAPSupermoms #TAPactiveusers

dah..nk bersalin plk ni esok...🤣🤣