Baby dalam kandungan kurang gerak pada minggu ke 25, hari ke 6

Selamat pagi, saya ingin bertanya, kenapa baby dalam kadungangan saya kurang bergerak seperti minggu yang lepas, sekarang kandungan saya sudah masuk minggu ke 25, hari ke 6.

2 Balas

kadang faktor kita sibuk pun Kita rasa macam kurang gerak sebenarny bby gerak aje..Tapi kalau risau bolee pergi scan ye.. Selalunya kalau 25w xperlu risau sangat,unless kalau dah 28w dah mula pantau gerak bby n bby kurang gerak yang tuu wajib risau.Moga dipermudahkan

kurang gerak? mksd sis? sis ada try ckp2 ngan baby? minum air sejuk? org kata nnt baby akan aktif.