Serah diri

Selamat pagi, salam jumaat . Harini sy kena serah diri . Mohon doakan urusan sy dan baby selamat .... terima kasih 🩷 39w 5d..

5 Balas

Semoga dipermudahkan urusan bersalin sis… ‎آَمِيّـٍـِـنْ... آَمِيّـٍـِـنْ يَآرَبْ آلٌعَآلَمِِيِن

boleh tahu knp kena serah diri ya? sy bru masuk 39weeks.doktor check kepala baby pun xmasuk laluan lg.mcm lmbat lg je nk bersalin ni🤭

6mo ago

Sebab sy ada gdm masa mengandung . Hehee, alhamdulillah da selamat bersalin . Overdue jugak 16/10 🤲🏻

Baby taknak keluar lagi . Bukaan baru 1cm , jauh lagi lepas doc check laluan banyak kali 🥺

semoga dipermudahkan bersalin yer ❤️

saya pun sama..TPI X de tanda lg