Keputihan

Selamat pagi.. Normal tak kluar keputihan Dalam trimester 1 ni? Keputihan mcm colour susu#ingintahu #firstbaby

5 Balas

eh ehh same laa situasi.. tetibe alami keputihan pekat giler. Tapi sy blom cek upt lagi.. takot takleh terima kenyataan kalau² - ve. 😔 Sebelom² ni kalau period delay 2 3 hari, cepat² check kot² +ve.. Takpelah, semoga sy & suami ade rezeki anak lagi slepas keguguran baby pertama sy bulan 11 tahun lepas. 🤗

normal selagi tak gatal, tak terlampau busuk, tak bertukar kaler hijau

Saya pon sama keluar keputihan pekat.. tapi ramai ckp normal..

Normal as long as xda darah and x berbau..

normal klau color mcm susu