Test HIV

Selamat pagi... nak tanya, btol ke time bukak buku tok anak sulung kene bwk husband skli utk test HIV??? mohon kongsi jwpn... sbb cury la.... ade yg ckp x perlu pun, ade yg ckp kene bwk skli... tq...

94 Balas

Kalau KK di tempat saya, kena bawa husband sekali. Nak kepastian, call je terus KK tanya.

Sy tak kena pulak, sbb sebelum kawen pun da test HIV so nurse tak mintak untuk test lg.

Depends on klinik kesihatan. Mcm sy kk shah alam sek 7 tak perlu pun buat test HIv

msa sy nk kwin je test hiv.. bile da prgnt skrg xde lak doktr mtk chek hiv suami..

Xsilap itu standard SOP hiv test akan sekali cek dgn blood group dan haemoglobin.

Saya baru bukak buku jugak. Bwk suami tapi saya je yg cek hiv. Suami tk pyh pun.

Nurse check mummy je. Tapi kalau nak kepastian mungkin sis blh call kk dulu.😊

Tk de la sis.. Sya bru je bka buku pink smlm.. Tk yah bwa husband tuk buat hiv..

5y ago

Tmpat sya ni.. Husband sya tk yah buat sringan hiv pun

Btul sis, test atas suami pon kna skali.sya dulu msa nk bt buku pegi ngn suami

Setiap kali pregnant mmg kena bawa husband kalo buka buku...utk hiv test