Maaf andai soalan ini menggelikan

Hi selamat pagi n selamat tahun baru ... semoga tahun 2020 ni kite dilimpah kan rezki seperti air yang mengalir dan kesihatan yng baik. Maaf andai soalan ini agak menggelikan atau xsenonoh, saya just nak tahu kenapa ye masok 12 minggu mengandong hingga sekarang 14 mnggu saya buang air besar selalu tahinye itam pekat ... sebelom ni x... normal ke ?

12 Balas

ohh ubat zinc atau iron yg diberi doktor. kalau tahi warna hitam, mksdnya tubuh sis boleh menerima ubat itu. dan normal. klau tahi warna lain selain hitam, kena bgtau doktor. sbb tubuh xdpt terima/serap ubt. kerana ubt tu penting sgt semasa hamil utk janin.

Normal sis, sye sejak pregnant mkan ubat kk bg smpai skang hitam je kaler nye x pernah kaler lain 😂😂

Normal. Jangan risau. Kesan dari makan vitamin. Tu tanda badan kita serap vitamin y Kita makan tu.

Xkan laa xtahu.. Sebab mkn ubat tu.. Tu yg cmtu.. Sebab ade asid folic tu.. 🙄

5y ago

Sebab xtahu bertanye .. klau tahu buat pe nk tye ye dok....

Aamiin3x yaa rabb...mgkin kesan dr vit tambah drh y bg kk...

Kesan ubat vitamin tambah darah yg kita makan tu ☺

sebab ubat yg kk bagi . tapi tu normal

Selalunya sebab kesan ubat kita makan

Normal. Tanda ubat diserap dgn baik.

itu tindak bls ubat klinik yg sis mkn...

5y ago

aah... normal sis