Berapakah Berat? Apakah Nama Bayi Anda?

Selamat pagi... Isteri saya bersalin pada 24.12.2019 bayi lelaki berat 3,774g, jam 10.52malam Dan bernama ikhlas tapi tidak dapat 25.12.2019 raya natal ?

Berapakah Berat? Apakah Nama Bayi Anda?
10 Balas

Anak angkat saya 25/12. Kdang nak celebrate birthday dia beli cake, org ingad nak sambut natal pulak🤣 sekarang pon dia dh besar panjang, dh berusia 9tahun.

Congrts... Klu kmi 24 dec tu mlm besar(malam Christmas).n lucky klu dapat date 24.. double celebration.. mlm Christmas & bday😊

Sihatnya dia 3.7 kg😍 tahniah for your bundle of joy!

Congrats..bam2 nye😍

Comel nye baby bambam

Baby Christmas Eve

Chomellnyaaa... Tahniah!!

4y ago

Terima kasih puan 👑😎💖

selamat 😁

Comelnyaa

Tahniah