cyst

Selamat pagi ibu2 semua.....nak tanya la bahaya tak kalu masa pregy ada cyst 2 cm currently pregnant 9 mggu

1 Balas

Melalui pengalaman saya, saya ada cyst masa hamil juga. Risau sangat sebab baca banyak sangat dekat internet. Sebab ada artikelyang cakap cyst akan membesar sama-sama dengan baby dalam rahim. Huhu . Saya amalkan pemakanan sihat dan elak beberapa jenis food. Tambahan pula saya ada GDM. Risau je tiap kali check up. Tapi alhamdulillah cyst tu tak membesar. dia stay 5cm. Saya bersalin czer dan bila cek di sonoworl dah takda dah cyst tu lepas bersalin. Mommy kalau risau or ada sebarang pertanyaan. Tanya je doktor masa sesi rawatan ok. Itu lebih melegakan hati mommy dan baby dalam rahim pun happy. Semoga dipermudahkan. 🥰

5y ago

Tq sis betul tu..bla baca kat internet saya jd takut