Nipple cover/ Nursing butter cream/ x paya pun ok?

Selamat pagi ibu2, nak tanya & minta pendapat dengan ibu yang sudah berpengalaman.. Saya confuse nak beli atau tidak Nipple cover for breast feeding atau just nursing butter cream.. Based on pengalaman mn y bagus atau tak beli pun ok? kata orang baby hisap mmg sakit.. Betul ke?? Thank you ibu2 sudi bagi pendapat.. 1st baby @ mom to be💕

3 Balas

setakat ni saya tak pakai pape pun okay.. tapi ikut baby kot 😅 pasti kan cara baby sucking tu betul.