Nursing Butter Cream

Hi, mommies! Nak tanya perlu ke untuk beli nursing butter cream untuk first time mommy? Kena apply before bersalin ke? Thanks

2 Balas

bagi saya perlu. sy mmg guna sbb membantu sgt time bf. 1st mom lagibla patut beli sbb bila crack sakit ya dan u akan rasa fobia nk bg susu nanti . so bila crack u pakai butter cream tu at least kurang sikit pedih tu

Nursing butter lps bsalin baru pakai. Usually nipple akn terluka/crack bila df bby for 1st time. So function nursing butter is nk bg nipple cpt sembuh