Anda pencinta haiwan tak?

Selamat pagi, Happy World Animal Day semua kesayangans🥰 Siapa sini animal lover ya👋😍 Haaaah, kalaulah ada yang nak bagi PERCUMA je antara 4 haiwan comel dekat bawah ni kan. Mana satu yang paling anda inginkan ya? 😇

Anda pencinta haiwan tak?
190 Balas

Ini salah seekor kucing rescue I. Masih dalam boarding.. saya ingin mencari keluarga untuknya. Betina, umurnya lebih kurang 8months. Kalau sis di sini berminat, sila tinggalkan contact. Lokasi di Penang, tapi bolehla saya hantar ke negeri berdekatan. Thank! 🤲🏻

A. Burung saya pernah bela burung sekor (cockatail) dekat setahun bela then satu malam tu ada tikus masuk rumah... takde siapa pon dengar dia bising2 dekat hall.. pagi tu bangun dah mati kena gigit dengan tikus.. luluh hati.. sedih sangat²

semestinya b.. kucing.. suami suka.. ank suka.. lgi2 lah sy mmg suka sgt dgn kucing... tpi bila dok kuartes ni.. xboleh nk jge kucing.. tpksa kasi dekt mak y jagakan... 😂

B. Kucing 😍 Dlu saya takut sngat dgn kucing . klau kucing dtg dekat , mmg auto menjerit . Skrg dah ada 4 ekor dkt rumah 🤣

D sebab tak berbulu 🤭 anti betul berbulu bulu ni 😄 rimas.. suka tengok orang punya pet je 🤣

dulu ada bela D ni aku bagi mkn nasi ngan ayam mengamok anak aku🤣🤣🤣

animal lover. tapi xnak bela ape2 sekarang. rumah pon tak terbela. 🤭

D tapi anak saya suka sangat B Will see bila dia dah besar nanti

Kucing,,,,,, kat rumah ada 5 ekor, kakak ipar ada 11 ekor🤭

B.kucing besar betina sama jantan 23 ekor. baby 4 ekor.