Birthday anda bulan ni? HAPPY BIRTHDAY!

SELAMAT HARIJADI DARIPADA TAP 🥳🎂 Siapa yang bakal sambut harijadi bulan Oktober ni ya? Jom komen dekat bawah tarikh lahir anda😍 Boleh kita semua ucapkan HAPPY BIRTHDAY ramai-ramai🥰 . HAPPY BIRTHDAY DARIPADA TAP🎉🎊 #birthdaybabesOktTAP

Birthday anda bulan ni? HAPPY BIRTHDAY!
72 Balas

happy birthday to all october born. . didoakan semua sihat dalam rahmat dan kasih sayang Allah, dimewahkan rezeki yang tak putus², dijauhkan dari sebarang penyakit, dipermudahkan urusan semua dan bahagia dunia akhirat. . take care & stay safe everyone . . 😊

Saya, 15oct..dan sedang menanti untuk d induce pagi ni, mohon doa dari semua, moga Allah permudahkan proses kelahiran saya, dan selamat kedua nya. #sayapostcovid

sy 15/10.. husband 16/10.. baby first in shaa Allah due bln feb 2022.. kawin time umo dah 27th.. 🤭 Doakan kami sihat ye.. tq

3y ago

🖐️🥰🥰🥰

enda lama lagi bday sy 24/10 ne dan due pada bulan november.. doakan saya dipermudahkan bersalin☺️🙏

2y ago

yaa kembar Kita 🤭🤭 tahun berapa ??

25 Oct nanti. ngam2 time gaji. so sepa nak bg hadiah tu boleh laa ehh. HAHAAHAAH

husband 10/10 sy 30/10 anniversary 21/10 insyaallah baby first due bln feb 2022

10/10... ank no 3. masuk 6thn dah. akan dpt adik bln dec 21 atau awal jan 22

anak ketiga 29/10 2tahun bakal dapat adik bln 12 nie..due 25/12🤗🤗💛

Happy belated birthday anyone who born on Oct 🎉🎉🎉🎉

Happy birthday! Moga semua yg baik-baik utk kalian 💐