33 week 5 days

selamat melahirkan bayi seberat 2.12kg pd umur 33 minggu.terpaksa menahan contraction selama 12 jam..tp alhamdulillah baby selamat dan proses kelahiran sgt mudah..

158 Balas

Alhamdulilah sis. Tahniah & selamat berpantang. Saye pun 33 week jugak first baby. Risauuu nyaaa nk bersalin.

tahniah mommyy... saya pun skrg dah 33weeks.. harap proses bersalin nanti dimudahkan laa huhu #dupdap

saya 33week 2days . nk tanya bukan 33week 8buln ke?... baby tak cukup umur 33week kn, sebab baru 8bulan...

cepat ya ada turun tanda apa² ke sis..masa sy umur 40minggu 2hari br bersalin ngam kat tarik bersalin tu

Tahniahhh .. awalnyaa kluar.. sy masih menanti lagi.. 38 week masih lg baby selesa didalam.😂

5y ago

Btul tu .. aktif bergerak dlm perut jee.. xnk kuar lg. 😂

saya dh 34 wk dh kerap sakit ii bawah perut ..kadang ii susah nak berjalan ade ke yg sama sebab ape ye?

Mcm mn tau bby nk klua dh mse 33 minggu?? Air ktubn pecah or trun darah ke atau rse sakit dia lain mcm?

saya pun 33 weeks..baby selalu bergerak n mengeras.. terutama waktu mlm.mcm mana tu?ssh hati jugak ni.

Saya 33weeks 2 hari ...air ketuban berlebih ..adakah yg prnh alami hal mcm ni?? Berat baby 1,9 kg

Bby kne tahan wad tak? Selamat berpantang sis .. moga bby membesar dgn sihat 🤲🏻❤️🥰