Boleh ke nak makan pizza? teringin

Pizza yg dia uli fresh,topping takda processed food..okey ke?

5 Balas

sy ada makan juga tpi 1-2 slice saja..sy trbaca cheese yg xbrpa elok juga dimakan.. jd sy makan pizza buang2 juga cheese tu ..hihi.. jgn brlebihan lh sis, alhmdulillah ok ni..

4mo ago

sbb cheese atas pizza tu mozzarella or parmesan je biasanya kan?

oh cheese ye hm kalau boleh kurangkan cheese mcm sushi jugak mmng ada bacteria tapi tak brpa elok kat kandungan boleh makan tapi kuantiti sikit

Saya penjual pizza homemade...Nurse cakap mkn je...Tp kena bjaga2 juga..Kandungan gula

Boleh je sis. Semua kt pizza ok je even nanas atas tu. 🫰🏻

5mo ago

sbb pizza tu fast food kan..doc marah 🤣

makan jela sis . selagi boleh makan 😂

4mo ago

huhu risau sbb ttc 9 tahun