Ayuh mommy, kami perlukan anda!

Hi mommies hebat semua🥰 Jom daftarkan diri anda & jadi salah seorang 𝓢𝓾𝓹𝓮𝓻𝓶𝓸𝓶𝓼 kami 💖 Ciri-ciri yang dicari : 🦸Mempunyai aplikasi Telegram 🦸Aktif & Jujur 🦸Peramah & Suka membantu ibu lain Daftar sini jom 👉 https://bit.ly/30D36jV hari ini ! Pelbagai keistimewaan lain yang ditawarkan kepada Supermoms yang terpilih tau😉 Ayuh, jadi supermoms seperti yang lain😉 #tapSupermoms

Ayuh mommy, kami perlukan anda!
58 Balas

done apply. mmg slalu cari soalan tk berjawab n share ilmu yg sy tau. inshallah bawa lebih awareness untuk ibu

ok..done..👍 #TAPactiveusers #tapSupermoms

Okay done submit request 🤩 #tapSupermoms

Post reply imageGIF
4y ago

yeay thank you! jumpa nanti😘

Blm layak jd super lg.. Bru mom ja 😅

okay , done submit.😊👍

Done admin #TAPSupermoms

okay Done #tapSupermoms

#tapSupermoms. terbaik lah..

4y ago

thank you juga mommy😘

Done.. #tapSupermoms

Done #TAPSUPERMOMS.