Pam Susu

Selamat malam semua.. Saya skrg tengah pregnant baby yang pertama so saya takde pengalaman apa apa.. Cuma nak tanya dengan Sis Sis semua boleh tak kongsi pam susu apa yang okay untuk baby bf nanti.. Sebab saya tengok banyak brand pam susu.. Kalau boleh yang harga mampu milik laa.. Harap mummy semua dapat share sikit pengalaman dengan saya.. Terima kasih

1 Balas

saya beli di shopee saja, sis. dlm tu banyak harga yg berpatutan. sebelum beli baca review dulu, banyak review positif boleh beli. saya dpt harga dlm rm 40 lebih saja, guna 2 bulan , dah tak guna dah sebab baby lagi suka direct feeding. kalau beli yg mahal ratus2 menyesal jugak. hehe.