Selamat Hari Ibu 💖

Selamat Hari Ibu untuk semua bakal ibu dan ibu TAP💐 Jom pagi ni kita video call ibu masing-masing dan wish Selamat Hari Ibu kepada mereka 🥰 Tanpa mereka, tiadalah kita dan keluarga kita sekarang ni 😇

Selamat Hari Ibu 💖
4 Balas

Selamat Hari Ibu. Semoga kita semua yg bergelar ibu Allah sentiasa kurniakan dgn kesihatan yg baik, umur yg panjang dgn keberkatan, Rezeki yg luas melimpah banyaknya, anak2 yg soleh yg solehah, keluarga yg Sakinah Mawaddah Warrahmah serta kehidupan yg bahagia di dunia serta di akhirat. Aamiinn3 ya Rabb.

happy mothers day untuk semua ibu di malaysia

Happy mothers day buat semua ibu 🤗🌹

selamat Hari ibu mak.. welove u