mimpi pendarahan

selama trimester3 Sya kerap mimpi pendarahan . sangat kerap. Sya pun Google la arti mimpi tu . rupa²nya itu sebab sa terlalu cemas dan kemungkinan trauma . ☺️. mungkin la trauma dan takut sebab anak pertama bersalin normal keluar darah 25.08.2018 bersalin pada tanggal 28.08.2018 3hari menahan sakit. anak ke2 07.04.2020 emegency Caesar sebab tali pusat dia putus . skrg mengandung anak no3 tngal 29.08.2023 ni kena jumpa doktor pakar untuk tentu Kan bersalin normal ka tidak

1 Balas

yang pasti sis, jangan terlampau banyak pikir yg bukan² atau overthinking.. sbb makin byk sis pikir, makin menjadi2 mimpi tu.. plus, jgn baca jgk post² yang negatif @ sedih2 pasal mengandung/ bersalin/ baby ni. sbb mmg akan jejaskan emosi and mental sis.. sy dah lalui 🥹 apapun, be happy and enjoy your pregnancy journey.. pikir positif je. insyaallah moga dimudahkan segala urusan bersalin sis🍁

1y ago

terimakasih sis . ♥️♥️ insyaallah saya akan lebih positif lepas ni aamiin