Mimpi yang bukan bukan

Hi mommy semua . Memang waktu mengandung ni kerap mimpi bukan bukan ke ? Saya kelmarin baru mimpi “ dalam bilik air nak teran baby keluar tapi keluar darah sahaja . Baby nya tak keluar .” Atau ada apa apa maksud ke mimpi macam tu ? Rasa takut pula .

4 Balas

sy pon mcm to sblom ni sy kerap pasang zikir sblom tido tpi 2,3 hri ni je sy xpasang penat sngt kut smpi tertido xingt nk pasang.mmpi suami rujuk blik dngan ex dy wk2 sy mengandung.. 😔 sy xcerita pon pda suami klau cerita mesti dy ckp mainan tido..mintak dijauhkan semua to

Sy pun selalu mimpi yg entah apa² tp byknya mimpi buruk.. sejak tu, sy akan tidur buka ruqyah atau suami bacakan ayat² al-quran.. sbb mengandung ni kdg org kata bdn kita lemah.. jd kena la buat pape yg perlu

Syaitan suka ibu mengandung. Baca 3 qul dan doa sblm tdr. Disunahkan tidak menceritakan mimpi buruk kpda org lain. Mintak maaf ya, sy hanya berkongsi 😬

Sy kerap mimpi mcm ni 😢

2y ago

Kan . Ada juga kata mengandung memang benda tu suka kacau sebab tu dapat mimpi tak elok je