36 minggu 5 hari...

Bila nk masuk 37 ni..mcm2 prasaan ada...letih dh rs hjung2 ni...tp kerja masih kna truskan...false contraction sntiasa dtg bila2 ms...skali dgn perut mengeras....bhgian bawah kdg2 rs sakit and prasaan mcm ada bnda nk kluar ...😆 X sbr dh rs nk kuar baby and pantang...nk rehat sgt2#firstbaby

3 Balas

Sme sy lah.. braxton hicks dh sbuln jgk kna.. bwh lgi dh teramt sakit sgt.. tnggu ms je nie.. sy x sbr nk tngok bby tpi pd ms sme berdebar mcm2 fkir.. mklum lah hmpir 13 thun lama nye xberank.. now sy dh 37'mnggu 4hri.. kira kita sme lah kn due date.. Moga kita2 nti di permudah kn segalanye nye.. amiin..

semoga Allah SWT permudahkan semua urusan awk Aamiin

Smog smuanya d prmudahkn sis