32 mingguu

selalu kalau scan tali pusat terbelit, macam mana ye risau pulak baby dahla aktif selalu 🥲

3 Balas

selalunya selagi tak bersalin lagi okay. even time bersalin pun, kalau doktor nampak tali pusat terbelit, selalunya boleh leraikan masa tu. tali pusat tu sangat kenyal, susah nak compressed. just strict monitor gerak baby. kalau lain dari biasa, cepat gi PAC.

Tanya tak Dr yg cek awak tu