Beli barang baby

Selalu ibu mengandung beli barang baby dekat shopping mall, kedai baby atau secara online? Nak beli barang baby mana lagi murah shopping mall, kedai baby atau beli barang baby secara online?? #firstbaby #1stimemom

12 Balas

Kalau sy, sy prefer beli barang baby kat kedai tak kesah la kat mall ke kat kedai baby ke. Kita boleh rasa material barang tu sesuai ke tak utk baby sebab bukan semua boleh kita guna kat baby sebab baby ni kulit sensitive. Sy campur, ada yg beli online, ada yg beli kat kedai terus. Kalau beli online ni masalah dia kita tak tau barang tu mcm mana. Sekali sampai2, saiz kecik jadi tak muat la, kain tak selesa la, luar expectation la. Kalau nak murah, kena banyak buat survey. Ada je jual kat kedai dapat baju sepasang rm10 yg berjenama. Kalau nak beli online, banyak2 la baca review walaupun nanti bila barang sampai, pendapat kita lain daripada yg kita baca kat review.