Beli barang baby

Selalu ibu mengandung beli barang baby dekat shopping mall, kedai baby atau secara online? Nak beli barang baby mana lagi murah shopping mall, kedai baby atau beli barang baby secara online?? #firstbaby #1stimemom

12 Balas

Sekarang ni, online je mudah. Risau nak pergi mall. Lagi2 skrg ni org tgh betul2 balas dendam sbb pkp lama kan. Mesti mall ramai org. Murah ke mahal depend sis nak beli yg mcm mana. Kalau online kat shopee ja, murah lah. Kalau online yg local brand ke branded ke, pricey jgk la. Sama je. Murah Kalau sis pandai cari vouchers ke mcmtu Kalau online. Depends jgk nak beli yg mcm mana utk anak. Pros kalau dekat mall/kedai lagi fizikal la, boleh pegang2 rasa2 dulu material mcm mana. p/s: Kalau beli online, rajin kan baca reviews dulu, hekhek