Bersama di awal trimester

Selalu dengar kalau pregnant je. Nafsu untuk bersama totally drop. Tp lain pulak jadi dekat saya. Ni 1st pregnancy saya. Rasa membuak2 tu lain macam. Org kata macam sentiasa nak je. Tp suami pulak yg takut nak bersama. Sbb dia kata kandungan masih awal. Normal ke yee? 😂 siapa mcm saya? & boleh ke kita “buang dalam”? #firstbaby #firstmom

17 Balas

1. normal. hormon ni macam2 2. boleh kalau awk takde masalah kesihatan/bleeding/apa2 sahaja masalah