baby xpusing lagi..

Selalu baby pusing kepala ke bawah berapa week ya.. sy dah masuk 29 week masih xpusing lagi?

10 Balas

saya 29 week dah pusing. tapi jangan risau ada ja orang 38 weeks baru pusing. depend on size baby. tapi doc akan try tgk by week 36 macam mana. saya doakan baby awak pusing sblum week 36.

4y ago

Sy 28weeks kpale bby da kt bwh..

Normal sbb msih ada ruang.. Jln terbaik klo still xtrun adalah sujud lama, pujuk baby then doa byk2

Sy time scan 25w da pusing kebawah. Takpe sis. 29w masih ada masa utk baby pusing

Sy masa 28w baby kt atas lg. Masa 30w dh melintang. Lg sekali cek 32w dh kt bawah

Normal tu. Nt bby 30w ke ats akn start pusing. Bnyk kn jln n sujud lama

Sy bru 20 weeks bby dh pusing..time doktor scan dy pusing ats bwh

sy 34w baru pusing. cuak jgk sblm tu 😅

Sy scan 28w bby dh pusing k bawah ..

sy 28week dh psing .

Bby sy 34w