Mempertimbang aktiviti yoga?

Selain yoga, adakah anda tahu akan "senaman perlahan" lain yang boleh membantu proses pemulihan?

2 Balas

ya, bnyk rujukan dlm sosial media, tt.. ig.. youtube.. rasa sihat sikit boleh laa cuba prgerkn yg mngunakn tgn, aktiviti mngunakn fizikal kaki n otot perut setelh abs pntg 44 ari da bole mula...

Tak pernah lagi saya try yoga sebab saya macam rasakan badan saya tak sesuai dengan aktiviti yoga. Tapi, maybe one day saya akan try