vitamin

selain obimin vitamin apa yg sis semua makan waktu preggy?

10 Balas

Saya pun xboleh Zincofer. Saya x beli obimin jd saya cuma kekal mkn suplemen folic acid dan bio-zinc (ada zinc dan vitamin c) beli kat Watson dulu. Rasa mmg x ckup tu zat. Selebihnya sy hanya bergantung pada susu dan mknn natural spt bykkn sayur dan buah2an

Hanya ambil Iberet sejak dr sebelum pregnant sampai sekarang, 25W.. Dktr ada ckp Iberet lebih better n complete..selain dr merawat HB rendah..

Pil hematinik yg 4 sekawan tu. Zincofer memang tak boleh telan. Besar ya ampun... bau ubatnya pun dah bole buat muntah

Iberet, tu hari minum zincofer tp x oke nurse suh beli kt frmasi sendiri iberet tu sbb sy tu hari pun HB rendah juga

Saya makan obimin je. Nak makan vitamin lain nurse tak galakkan sebab tak ada apa-apa masalah sepanjang pregnant.

Saya tak minum obat klinik Saya minum set kehamilan dari shaklee je

Tmbhan sya hnya obical je. Tk ada ambil supplement yg lain.

Zincofer je

Obimin ja

Maltofer