SUPPLEMENT LAIN

Selain dari vitamin yang klinik bagi, apa supplement yang mummy semua makan? boleh recommend?

2 Balas

hnya doc sje yg layak bg advice tntg hal ni..klu kat kk nurse bg obimin ckup dah. selebihnya pemakann yg sihat dan susu 2/3 kli sehari.. amalkn pemakann yg sihat.. buah2an..air msk yg ckup. no fast food..no process food.. tiap kli scan doc akn bg tau prkmbgn baby kta mcmna..klu ok xde mslh truskn je rutin.

Hi puan🤗 Jika puan ada soalan mengenai pengambilan pemakanan sewaktu kehamilan puan boleh ajukan di ruangan Tanya Pakar ini ya😉 https://community.theasianparent.com/q/smiley/2424969?d=android&ct=q&share=true