susu

Selain dari anmum..ok x susu ni?? #31weeks

susu
25 Balas

Sblm pregnant n semasa pregnt pun sy minum tu susu..tp dh hbs sy tukar unmum meterna..hnya sj sy lbh sk susu fenleaf..kena hbs kn unmum dlu lps tu nk tukar lagi fenleaf..

Saya pn suka minum Susu ni kurang bau..sebelum tu saya try minum Susu anmum tpi mcm xngam dgn saya bila minum tu mcm nk kluar balik sebab bau Dy kot

4y ago

Yerr saya anmum xleh minum..nt keluar balik berketol²😊

Sy pun minum susu ni jugak.. susu anmum materna buat sy jd sembelit teruk. Lepas stop anmum, alhamdulillah takde sembelit.

4y ago

Betul.. lg sedap dr anmum..😄

Saya tgh amal susu ini sekarang. Tak semestinya mengandung minum susu utk mengandung kan! asalkan baby sihat

4y ago

Betoi tu...minum susu mengandug xsesuai..asyik nk muntah jer...try susu lain kot² bleh trima dgn tekak😊👌

Sy pun minum y ni tapi ambil y family..sy suka letak milo kalau nak minum..nestum pun selalu juga..

4y ago

Tulah mmg tekak jenis ta mnum susu nk kena minum berperisa..awl2 mnum hl pastu tukar..

Better minum susu ni sbb x da gula. Sy dulu minum fresh milk atau full cream milk yg dalam kotak.

Saya pon minum susu ni.. ambil yg family punya.. sngt sedap recommended!

Sy minum fernleaf family sbb nurse suggest yg tu sbb murah heheh

boleh je klau sis boleh mnum ...mybe yg berbeza kndgn nitrisi jelaa ..

Sy pun minum susuni. Ok, ambik yg family punya☺️