Loya Nk Muntah

Sekrang 6 week, mual nk muntah jadi agresif. Sebelum boleh tahan sampai dah terbiasa. Tpi kali ni, tak boleh tahan. Doc ad bg ubat tahan muntah, rasa ubat tu lg buat nk termuntah lgi ad la. Ad cara lain tak selain makan ubat tahan muntah? Cara natural ke? Nak nagis rasa ?

1 Balas

Masa aku 6 minggy macam ni. Aku makan Satu sudu medium besar nasi. Minum banyak air bila Lidah terasa pahit. Makan sayuran kena rebus saja. Jangan minum Milo d3ngan susu Pekat.

4y ago

Kenapa x blh minum milo sis