Maklumat tentang teman kamar bersalin hospital batu pahat johor

Sekiranya ingin membuat tempahan

Maklumat tentang teman kamar bersalin hospital batu pahat johor
5 Balas

Terima kasih atas perkongsian nya puan . Berharao sangat suami dapat teman masa bersalin nanti walaupun harapan tu 50/50 😭 takut nama husb naik kena pegi kursus 😭

2y ago

semoga dipermudahkan urusan puan nnti. sama²

kene bawak buku pink dgn suami kene bawak kad vaksin.. anak x boleh ikut masuk... selain dr ni ada kene bawak apa lagi ye masa kursus ni

Teman kamar bersalin tu means suami teman masuk LR ke?

2y ago

Ohh suami teman kena dafter dulu ye? Lepastu kena dgr taklimat?

Waah terima kasih atas perkongsian ini!

sama sama, semoga bermanfaat untuk semua